Appartementen Ibiza

Een van de meest populaire opties voor toeristen in Ibiza, een self-catering appartement is te huur. Zelf koken geeft u de vrijheid om uw eigen vakantie weg te smeden van de beperkingen van een hotel. Hier nemen we een kijkje bij enkele van de meest belangrijke dingen om te overwegen bij het boeken van een vakantie in Ibiza.
Plaats
De locatie is zeer belangrijk in Ibiza en is het type vakantie dat u moet bepalen. Als u op zoek bent naar een levendige party sfeer, kiest u voor een appartement in een van de resorts Ibiza Party-San Antonio en Platja d’en Bossa, het meest populair zijn.
Appartementen voor gezinnen in het noorden en noord-oostkust van het eiland is waarschijnlijk beter geschikt. Santa Eulalia en Es Cana zijn populaire plaatsen voor toeristen met gezinnen in Ibiza.
Inrichting
Ibiza Appartementen zijn echt van de zeer, zeer eenvoudig te het luxe segment van de markt. De prijs is de grootste indicator van wat verwacht kan worden in termen van faciliteiten, apparatuur en comfort.
Verwachten dat de meeste appartementen, een aantal fundamentele kookfaciliteiten, een keuken en een koelkast zijn. In werkelijkheid worden veel appartementen gedekt door een 3-sterren, waarschijnlijk zeer beperkt kookgelegenheid en hebben vaak niet potten en pannen. Aangezien de meeste toeristen die kiezen voor deze accommodatie optie is onwaarschijnlijk om te koken, het is zelden een probleem veroorzaakt. Bekijk reviews van uw site online voordat je een eerlijke blik op de kwaliteit van de beschikbare faciliteiten.
Werken of spelen?
Er zijn een aantal woningen in San Antonio ontworpen voor seizoenarbeiders. Deze hebben de neiging om goedkope opties en zijn vaak nogal cosmetisch onaantrekkelijk. Ze dienen een doel, echter, en thuis werkers, het leger van de zomer, de rit naar het eiland het hele jaar door. Toeristen die waarschijnlijk zijn voor een week of twee om te bezoeken willen deze appartementencomplexen te voorkomen.
Ibiza Appartementen, waarom niet?
Zoals met de meeste mediterrane resorts zijn er veel keuzes als het gaat om huisvesting, en je moet beslissen of je een vakantie in Ibiza is echt de beste optie voor u, voordat je boekt. Er zijn veel goedkope hotels in Ibiza, de all-inclusive of volpension arrangementen tegen een redelijke prijs, met inbegrip van het aanbod om een ​​groot deel van uw eten en drinken in de kosten van de kamer, zodat je meer geld uitgeven voor de clubs of waterpark!
Villa is een andere populaire optie in Ibiza, omdat het huren van een verscheidenheid van redelijk geprijsde villa’s op het platteland en aan de rand van de grote resorts. De voordelen van de villa’s meer dan appartementen in Ibiza is meer ruimte en meestal beter kookgelegenheid, waaronder een BBQ dus. Een betaalbare keuze voor een vakantie met het gezin
In de resorts
Als u geboekt heeft een pakketreis naar Ibiza, het meest waarschijnlijk dat u verblijft in een van de belangrijkste toeristische plaatsen op het eiland San Antonio, Platja d’en Bossa of Es Cana. Als u een villa huren, ben je waarschijnlijk in een van de kleinere dorpen die zich buiten de grote steden, resorts drank.
De grote resorts zijn graag je maar kunt vinden in Europa-grote hotels, veel karakterloze restaurants voor toeristen en middelmatige stranden. Wanneer voor de eerste keer in Ibiza zorg ervoor dat je altijd besteden ten minste een dag van uw vakantie in het resort en ontdek enkele van de grote stranden rond de stad. Het beste ding over Ibiza is klein genoeg om gemakkelijk door het eiland hoppen, hetzij in een auto of het openbaar vervoer.
Eten en drinken
Hoewel, als je verblijft in een resort heb je geen probleem het eten van verstandige plaatsen net buiten de deur zal hebben, kan Ibiza bieden veel beter als het gaat om voedsel. Ibiza stad aan de oostkant van het eiland is de plek voor de beste verzameling van restaurants ligt in de buurt uit te voeren. De grootste gemeenschap van de bars bevinden zich in de wijk West End van San Antonio te vinden zijn. Hier vindt u een straat met muziek bars verkopen goedkope cocktails en het spelen van commerciële dansmuziek verpakt in de vroege ochtenduren. De meeste clubbers hoofd hier alvorens een nacht in de clubs als gevolg van het. Een goede plek om te drinken

Comments are closed.

Post Navigation